[ad_1]

در وندی (WEN) و رستوران های سیرا نوادا ، شریک حق رای دادن آن ، در حال همکاری با Rebel Foods مستقر در بمبئی برای تولید و راه اندازی 250 آشپزخانه ابر در هند هستند زیرا ویروس کرونا باعث افزایش تقاضا برای غذا می شود. وندی و سیرا نوادا همچنین در نظر دارند 150 رستوران سنتی در سراسر کشور افتتاح کنند.

این حرکات نمایانگر گسترش گسترده ای برای زنجیره برگرهای آمریکایی است. وندی و سیرا نوادا در حال حاضر در هند چهار رستوران آجرپزی و پنج آشپزخانه ابر دارند.

که خیلی کمتر از مک دونالدز (MCD) و شرکای حق رای دادن محلی آن ، که بیش از 400 رستوران در سراسر کشور اداره می کنند. مک دونالد در سال 1996 وارد هند شد.

طبق گفته Satish Mina ، تحلیلگر شرکت تحقیقات بازار Forrester ، رشد در هند برای وندی که در سال 2015 وارد بازار شد ، کند است.

مینا گفت: “وندی می خواهد از اثر چند برابری آشپزخانه های ابری و رستوران های فیزیکی برای استفاده از بازار هند استفاده کند.”

وندی گفت که همکاری با Rebel Foods از طریق نوآوری دیجیتال به رشد تجارت وی در هند کمک می کند.

کالول بانرجی ، بنیانگذار Rebel Foods ، در بیانیه ای گفت: “با پیوستن به شبکه ای از آشپزخانه های ابری موجود در هند ،” وندی به سرعت در سراسر کشور و در سطح بسیار پایین تر از سرمایه دسترسی سریع پیدا خواهد کرد. ” غذاهای شورشی ، پشتیبانی شده توسط گلدمن ساکس (GS) و Sequoia Capital ، بیش از 300 آشپزخانه ابری ، عمدتا در هند را اداره می کند.

آشپزخانه های ابری – که به آنها آشپزخانه ارواح یا آشپزخانه های تاریک نیز می گویند – امکاناتی هستند که فقط برای تحویل در خانه غذا تولید می کنند. از آنجا که برای شام نیازی به جذب مشتریهای عبوری ندارند ، اغلب در ساختمانهایی واقع می شوند که اجاره بهای کمتری نسبت به رستورانها دارند.

بر اساس گزارشی که ماه گذشته توسط شرکت تحقیقاتی بازار Valuates Reports منتشر شد ، بازار جهانی آشپزخانه ابری تا سال 2027 حدود 71.4 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت که از 1221 تا 2027 افزایش 12 درصدی را نشان می دهد.

[ad_2]

منبع: pezeshk-khabar.ir