این حرکات نمایانگر گسترش گسترده ای برای زنجیره برگرهای آمریکایی است. وندی و سیرا نوادا در حال حاضر در هند چهار رستوران آجرپزی و پنج آشپزخانه ابر دارند.
طبق گفته Satish Mina ، تحلیلگر شرکت تحقیقات بازار Forrester ، رشد در هند برای وندی که در سال 2015 وارد بازار شد ، کند است.
مینا گفت: “وندی می خواهد از اثر چند برابری آشپزخانه های ابری و رستوران های فیزیکی برای استفاده از بازار هند استفاده کند.”
وندی گفت که همکاری با Rebel Foods از طریق نوآوری دیجیتال به رشد تجارت وی در هند کمک می کند.
آشپزخانه های ابری – که به آنها آشپزخانه ارواح یا آشپزخانه های تاریک نیز می گویند – امکاناتی هستند که فقط برای تحویل در خانه غذا تولید می کنند. از آنجا که برای شام نیازی به جذب مشتریهای عبوری ندارند ، اغلب در ساختمانهایی واقع می شوند که اجاره بهای کمتری نسبت به رستورانها دارند.
بر اساس گزارشی که ماه گذشته توسط شرکت تحقیقاتی بازار Valuates Reports منتشر شد ، بازار جهانی آشپزخانه ابری تا سال 2027 حدود 71.4 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت که از 1221 تا 2027 افزایش 12 درصدی را نشان می دهد.
منبع: pezeshk-khabar.ir
آخرین دیدگاهها