کاهش 20 تا 30 درصدی غذای رستوران/فلافل فروشی به 50 هزار تومان


پایگاه خبری تحلیلی منتخب (Entekhab.ir):

ایلانا: رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران و سلف‌سرویس‌ها خاطرنشان کرد: کمبود غذای رستورانی پس از شیوع ویروس کرونا، تورم موجود و افزایش قیمت غذای رستوران‌ها منجر به کاهش 20 تا 30 درصدی تقاضا شد. .

علی اصغر میرابراهیمی با اشاره به افزایش قیمت کالاهای اساسی و تاثیر آن بر قیمت غذاهای رستورانی، گفت: تورم در کشور بر قیمت روغن، برنج، رب گوجه فرنگی، ادویه جات، زعفران و … تاثیرگذار است. تاثیر داشت؛ رستوران‌داران نیز مصرف‌کننده محسوب می‌شوند و باید مواد آشپزی را با قیمت بالا خریداری کنند.

وی در پاسخ به این سوال که نرخ پرس غذا در رستوران ها چگونه محاسبه می شود؟ وی تصریح کرد: انجمن صنفی فعالیت واحدهای صنفی را کنترل می کند، نرخ غذای رستوران پس از محاسبه بهای تمام شده مواد اولیه (براساس فاکتور روزانه)، حقوق کار، بیمه، مالیات و 20 درصد سود قانونی و … به دست می آید. .

این فعال صنفی ادامه داد: استاندارد تغذیه در واحدهای با برنج طارم و هاشمی باید با استاندارد واحدهای مصرف کننده برنج خارجی متفاوت باشد.

رئیس اتحادیه رستوران‌داران و سلف‌سرویس‌ها با اشاره به کاهش 20 تا 30 درصدی فروش رستوران‌ها، گفت: عدم پذیرش غذای رستوران‌ها در پی شیوع ویروس کرونا، تورم موجود و افزایش نرخ غذای رستوران‌ها این کاهش تقاضا را تشدید کرده است.

این فعال صنفی با بیان اینکه رستوران دارانی که مواد غذایی را با نرخ اقتصادی عرضه می کنند از مواد اولیه مرغوب استفاده نمی کنند، گفت: در تحلیل قیمت اولیه به نرخ هایی که برخی اتحادیه ها برای غذای خود می گیرند نخواهیم رسید. چطور ممکن است یک مرغ 45 کیلویی او برای پخت برنج تا 50 هزار تومان و برنج کیلویی 50 تا 100 هزار تومان استفاده کند و از طرفی قیمت پرس غذا حدود 50 تا 60 هزار تومان باشد؟ در اینجا تایید می شود که این واحدها از مواد اولیه بی کیفیت استفاده می کنند.

حتما بخوانید:
نرخ اجاره در این کشور 61 درصد افزایش یافته است.

فلافل – از 35 تا 50 هزار تومان

همچنین در این خصوص اسدالله احمدی شهریور، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان مواد غذایی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، با اشاره به افت فروش فروشندگان مواد غذایی، گفت: سرمای هوا همواره بر فروش تاثیرگذار بوده است. زیرا افراد ساعات کمتری در روز را بیرون از خانه سپری می کنند. همچنین کاهش قدرت خرید و افزایش قیمت انواع مواد غذایی منجر به افت فروش تقریباً 10 تا 15 درصدی شد.

وی ادامه داد: قیمت فلافل بین 35 تا 50 هزار تومان است، البته برخی واحدها ممکن است سه عدد فلافل را در ساندویچ بگذارند و برخی دیگر 5 عدد فلافل را در ساندویچ قرار دهند و این باعث تغییر قیمت ساندویچ می شود. همچنین برند و کیفیت غذا عامل مهمی در تعیین قیمت است

رئیس اتحادیه فروشندگان صنایع غذایی در پایان گفت: مواد اولیه از جمله نان، انواع سس، پنیر، سوسیس و کالباس گران شده است و این افزایش قیمت بر قیمت نهایی واحد معاملات تاثیرگذار است.

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesKamagraMobil Ödeme Bozdurmarekorbetgenco bahisdeneme bonusu veren sitelerBağlama büyüsü