در آغاز که بادکا را می ریزیم مثل سر رفتن شیر بالا می آید پس اساسی یک قاشق چوبی سرعت بالا بادکا(مایعی چسبنده و بی بو است) را اصلی شربت نیز می زنیم تا ترکیب شوند.حرارت را ملایم می نماییم و پیاپی مواد را مخلوط می نماییم تا کشدار شود. گز اصفهان یکی از خوشمزه ترین سوغاتی هاي این شهر می باشد و طولانی تر بر خوشمزگی باید دقت داشته باشیم که برترین مارک ها را خریداری نماییم . جای خالی گز انگبین نیز حیاتی بقیه انگبینها نظیر انگبین علفی، ترنجبین یا این که عسل لبریز می شود. آن‌گاه گلاب را به آن طولانی تر کنید و مقداری هم بزنید. هنگامی شهد مهیا شد ، یه خرده از آن را داخل سفیده نیز زده میریزیم تا نیز دما شوند و بعد از پاره ای هم زدن کلیه سفیده را داخل قابلمه شهد میریزیم و به صورت پارویی مواد را نیز میزنیم. گز سازان قدیم درزمانی که خیر از الکتریسیته خبری بود نه از امکانات و دستگاههای تماماتوماتیک، اهمیت یاری عضله ها و ماهیچههای دستوپای خود، یکسره به کار و فعالیت بودهاند. گز را در جای خشک و خنک مراقبت کنید چنانچه به مدت طولانی می خواهید گز را محافظت نمایید خوبتر میباشد آن را در یخچال فریزر بزارید. اخته کردن در صورتی است که موادی نظیر :گلوکز یا بادکا، که از ذرت یا این که گندم یا این که سیب زمینی به دست می آید؛ به محلول بیش تر نشود. چون ph گلوکز حدود ۵ می باشد من دیگر نیاز به اسید بیشتر نمودن نیست. ریش سفیدان آنجا به همین باورند که گز از مواد اولیه”انگشت پیچ” که از شیرینی های خاص استان همدان میباشد به شمار میرود. در صورتی که گز هنگام ایجاد طبق قوانین به کار رفته در تولید آن به طور کامل و صحیح هوازده نشود، قابل حل شدن در دهان نمی باشد.و در واقع مثل سنگ می شود که اما اهمیت تهیه حجمی گز این خلل به وجود نمیآید. درصورتیکه اینکار صحیح انجام نشود، باعث به افت کیفیت گز میشود. درصورتیکه شما هر نوع سوالی در رابطه دارای کجا و طریق استفاده از شماره تلفن گز لاله اصفهان دارید، می توانید اصلی ما در برگه وب تماس بگیرید.

ایندکسر