یکی دیگر از خاصیت سویق تقویت میل جنسی هست . از خاصیت سویق برنج می توان به تقویت بنیه و سالم دستگاه گوارش به ویژه روده پهناور و همینطور معالجه لاغری بیش از حد اشاره کرد. تقویت بنیه نوزاد: برای این‌که نوزاد بنیه کار کشته داشته باشد زن و شوهر از چهار هفته قبل از بارداری باید مبادرت به مصرف سویق کنند. سویق به برهان این که ملازم با سبوس است ، علاوه بر داشتن فیبر بسیار ، فقر ویتامین های D و B در تن را جبران میکند. نخست آرد گندم و سبوس گندم را به شکل جداگانه و بدون روغن تفت می دهیم و منتظر میمانیم تا خوب سرد شود آن‌گاه آن دو را باهم مخلوط میکنیم. مصرف دست کم دو تا چهار هفته قبل از بارداری و بعد از آن از آن. یک قاشق طعام خوری سویق قبل از تمرین های ورزشی به شما انرژی یک‌سری برابر داده و در ارتفاع تمرین اقتدار شما را برای انجام حرکات ورزشی نگهداری خواهد کرد. بدین ترتیب خوب است قبل از تهیه و تنظیم و خوردن سویق، طبع و مزاج خودتان رابشناسید تا بتوانید درست انتخاب کنید. مصرف سویق به جهت اشخاص لاغر اندامی که ضعف بدنی دارا‌هستند توصیه شده میباشد زیرا منجر به چاقی خواهد شد. سویق یک عدد از مواد غذایی انرژی زا می باشد که از حبوباتی مثل عدس، گندم، برنج، جو و بخش اعظمی دیگر از میوه ها بدست می آید که خواص غذایی و دارویی بسیاری داراست و در طب قدیم کشور‌ایران و طب اسلامی، به جهت رفع درد و معالجه بیماری ها مصرف آن زیاد سفارش شده است. شالوده و مبنا سویق آرد گندم می باشد اما گونه های گوناگونی همچون سویق عدس، سویق جو، سویق برنج، سویق سنجد، سویق کدوتنبل و… ولی سویق حتی می تواند خواص ملین بودن را سویق جو به جهت چاقی هم داشته باشد. سویق گندم و چاقی صورت: در صورتی که آن را به یار شیر، ماست یا سوپ میل کنید سبب چاقی شکل میشود. این فرمان موجب میشود به مرور دوران فرزندتان از استخوانهای قدرتمند برخودار شود. توصیه به مصرف سویق از امامان و پیامبران قصه شده و در زمان های پیشین فراوان از آن استفاده می شده است. سبوس نسبت به آرد بایستی روزگار کمتری تفت دیتا شود. گاورس باید آسیاب و تفت دیتا شود. چنانچه احساس کردید دانهها ریز و یکدست نیستند، دومرتبه آسیاب کنید و تفت دهید. چنانچه دنبال خریدی آسان می‌باشید به وب سایت کنجد مراجعه فرمایید. توجه کنید این خوارکی اصلی وجود اثرگذار بودن، نباید به میزان سرلاک به جهت کودکان به کارگیری شود، همین یعنی در مصرف آن زیاده روی نکنید. البته خاصیت ویژه خودشان را دارند، ولی نباید مهم سویق اشتباهشان گرفت. چون در روند ساخت سویق ، دانه و حبوبات پخته نمی‌شود اما برای تهیه و تنظیم آرد نخودچی ، نخود را خیس کرده و یا این که میپزند که تمامی خاصیت آن از میان میرود.

ایندکسر